Displayställ

Tips och trix för dig som jobbar med butiksinredning

Varför ska man välja spårpanel?

I en butik så vill man med jämna mellanrum göra om och skapa en ny känsla. Det här är något som kan bli alldeles för besvärligt om det innebär att man måste flytta på tunga möbler och kanske rentav renovera för att lokalen ska se annorlunda ut. Med spårpanel så blir det mycket enklare att behålla en fräsch och ny känsla i lokalen. Väljer man rätt spårpaneler så ska man kunna bygga om och flytta på väggar utan hjälp av hantverkare och det gör att butikslokalen kan förnyas på ett snabbt och smidigt vis.

Spårpanel för flexibilitet

Det som gör att så många väljer spårpanel (även kallad väggpanel) som butiksinredning är just den stora flexibiliteten som man får med den. Man kan hela tiden skapa nya säljexponeringar i enlighet med behov. Det är bara att plocka isär delarna av panelen och börja om. Idag så får man lätta material som gör att man inte behöver en massa kraft för att flytta och bygga om, och det är en av de främsta fördelarna med spårpanelen. Det blir nästan lite som att bygga med legobitar.

En annan sak som är unik med spårpanelen, eller väggpanelen om man så vill, är att den passar precis överallt. Idag så används spårpanel i lyxiga butiker såväl som i helt vanliga garderober. Med nya produktionsmetoder så kan man skräddarsy panelen så att den har rätt form och rätt färg för sitt sammanhang. Trots att panelen är lätt så ger den både bärighet och styrka och dessutom så är den väldigt fin att se på, och det är ju inte mindre viktigt i en butik.

Mer information om väggpaneler och spårpaneler

26 Dec 2014