Displayställ

Tips och trix för dig som jobbar med butiksinredning

Servopressar som ger hög kvalitet

 

Idag så vill vi få hög kvalitet på kort tid. Det ställer otroligt höga krav på verkstäderna som ska bocka fram delar, produkter och möbler. Att tillverka displayställ som kommer att hålla länge kräver att man använder sig av rätt material men också att man klarar av bockningsprocessen på rätt sätt. Det här är mer komplicerat än vad man kan tro. När man jobbar med servopressar som klarar av de höga kraven så finns det mycket att vinna på detta.

Servopressar som klarar mer

När man väljer servopressar som klarar mer så får man bättre resultat. Det finns en hel del olika pressar att välja mellan. En del kan ligga på omkring 40 ton medan andra kan väga flera hundra ton. Med så kraftiga maskiner så är det viktigt att man får system som gör det säkrare att jobba. Det är inte bara tyngden som gör att man kan klara mer. Moderna industrimaskiner är också framtagna med tanke på kreativitet och innovation. Det går att ställa höga krav på dessa maskiner och att jobba på ett flexibelt sätt.

Med olika inställningar så kan man anpassa hastighet och hela tiden ställa in maskinen så att den ger de resultat som man är ute efter. Operatören måste givetvis utbildas i hur pressen ska användas. Det gäller att man tar tillvara på alla inställningar som är möjliga och att man blir medveten om hur man kan jobba med en och samma press för olika projekt.

Hög kvalitet och goda resultat

Hög kvalitet är ett måste men samtidigt så kan man ju inte jobba för långsamt. Med en automatisk presslinje så får man hastigheten. Det här är något som gör att servopressar är så populära. De jobbar på utan onödiga avbrott och ger del efter del som håller rätt format. Det här är ett måste då man tillverkar butiksinredning som ska klara lite mer. Ett displayställ som utsätts för slitage och som ofta flyttas på måste hålla hög kvalitet och vara stadigt.

Förutsatt att man har planerat produktionen på rätt sätt så kommer en modern servopress att se till att man får den önskade kvalitén. Då kan man lova sina kunder de delar som krävs för att skapa inredning som håller länge.

Skräddarsydd produktion

Med skräddarsydd produktion så kan man ta fram unika möbler och ställ. Det här är spännande och något som gör att en butik eller ett kontor kan ställa mycket höga krav på den inredning som de beställer. Även om man har en grundmodell som man jobbar med så är det inte så svårt att ändra mått och format för att anpassa produktionen till särskilda behov. Detta utan att kostnaden sticker iväg. Det ger riktigt bra butiksinredning och sörjer för en produktion som inte blir för komplicerad.

19 Feb 2018