Displayställ

Tips och trix för dig som jobbar med butiksinredning

Hur snabbt kan man komma igång med lagerbolag?

Allting är på plats och du är redo att börja sälja butiksinredning, kanske har du redan ett stort parti displayställ som du kan köpa billigt och sälja vidare. Då vill du ju inte vänta en månad på att komma igång. Du behöver verkligen inte vänta en månad om du köper ett lagerbolag för det är redo att användas på stört. Det behöver inte ta mer än någon dag att få bolaget så att du kan ställa ut räkningar.

Köp lagerbolag online

Numera så kan du köpa ett lagerbolag online. Det här är verkligen smidigt. Du kan ta kommunikation med bolagsservicen som säljer bolaget via nätet och på telefon. Sedan så ska det bara vara att fylla i de uppgifter som krävs för att anpassa aktiebolaget till din verksamhet. När du har satt in pengarna som krävs för aktiekapitalet på ett bankkonto så är allting i stort sett klart.

Ditt lagerbolag kommer fortfarande att behöva lite ändringar. Det får ju först det riktiga namnet då du köper det. Men dessa ändringar kommer inte att påverka hur du kan använda ditt organisationsnummer. Det betyder att du nu kan ställa ut räkningar och börja sälja din butiksinredning.

Tiden du sparar med ett lagerbolag kan vara väl värd den avgift som bolagsservicen tar för det. Det här ska du förstås räkna på så att du fattar rätt beslut. Se också till att du väljer en bolagsservice som ger dig ett gott stöd och som jobbar på ett lagligt sätt.

30 Apr 2018